Välj rätt bröstimplantat

Med åren förändras kroppen och inte minst brösten. Kanske har du ammat barn, eller så har bara naturlagarna gjort sitt. Det kan också hända att du hela livet har lidit av att ha en liten byst. Tankarna om att operera in bröstimplantat har kanske slagit dig, men samtidigt har du varit rädd för eventuella komplikationer.

När du väljer att göra ett kirurgiskt ingrepp i din kropp är det viktigt att det känns tryggt. Genom att välja implantat från motiva sverige vet du att du får ett säkert implantat som dessutom känns mjukt, naturligt och följsamt. På deras hemsida kan du läsa recensioner från nöjda kunder och samtidigt lära dig mer om deras implantat och varför de till exempel lämnar mindre ärr.

Konsultera en kunnig kirurg

Innan du gör din operation är det viktigt att du sätter dig ned och pratar med en kunnig kirurg. På så sätt kan du få en inblick i hur resultatet kommer att bli, och dessutom få vägledning om vilken typ av implantat du bör välja. Du lägger säkert mycket tankeverksamhet på din dagliga hudvårdsrutin och du bör lägga minst lika stor omsorg på valet av bröstimplantat. Det är viktigt att veta att du kommer att leva med dina nya bröst en lång tid framöver. Därför är det också mycket viktigt att resultatet blir så bra som möjligt. Lägg hellre lite mer pengar hos en riktigt seriös klinik än att välja en billigare.

Fördelar med Motiva implantat

Anledningarna till att rekommendera Motiva implantat är många. Dels finns det mängder av nöjda kunder som lovprisar sina implantat och dels är implantaten helt unika. Implantaten kallas nästa generations implantat eftersom de är ergonomisk och anatomiskt korrekta på ett sätt som inga andra implantat varit tidigare. Det innebär att de ser naturliga ut och dessutom inte inskränker på din rörelsefrihet. De finns också i en mängd olika former så att du kan välja den som passar dig bäst. Förr var det vanligt att bröstet inte rörde sig naturligt och såg hårt och konstgjort ut efter en operation. Den här typen av implantat rör sig däremot precis på samma sätt som ett vanligt bröst, det vill säga att det intar en rund form när du ligger ned och blir mer sluttande när du står upp. Det beror på att implantatet är gjort för att efterlikna en naturlig bröstvävnad.

Blir livet bättre med nya bröst?

Även om dina bröst har stört dig en längre tid får du inte tro att de är anledningen till att du inte mår bra. Ett par nya bröst kommer alltså inte att göra att du blir av med eventuell ångest eller depression. Att du trivs i din kropp kan dock göra att du vågar vara mer social och dessutom tar dig ut och rör dig mer. Kontakt med andra människor och träning är i sin tur aktiviteter som påverkar ditt humör positivt. Man kan alltså säga att de nya brösten indirekt kan leda till ett bättre liv.