Renovera din skönhetssalong – tips

Alla företagslokaler behöver inom sinom tid fräschas upp och renoveras. Genom att renovera din salong kan du inte bara säkerställa att den är fullt fungerande för din verksamhet, utan du kan också göra den trevligare, modernare och mer praktisk för dina kunder och ditt arbete.

En salongsrenovering kan se ut på många olika sätt. Du kan t.ex. göra en mindre förändring genom att byta ut viss inredning och dekorationer, men du kan också göra en omfattande renovering där du renoverar från grunden. För det sistnämnda gäller det att ha bra kontakter med ett byggföretag som kan hjälpa dig. Clas fixare har mångårig erfarenhet av branschen och Clas fixare är expert på att byta toalettstol, renovera spa-utrymmen, tvättstuga, entré och mycket mer. Du kan således få en totalrenovering med hantverkare inom alla yrkesgrupper för ett så lyckat och snabbt resultat som möjligt.

Renoveringstips som gör skillnad

Vill du skapa stor förändring med små medel kan dessa knep komma till stor användning. Kom ihåg att även om Clas fixare är expert på att byta toalettstol, kan de också hjälpa dig med ommålning av din salong, dragning av nya elledningar eller vatten och avlopp.

  • Att fräscha upp salongens våtutrymmen är ett bra sätt att få salongen att se fräschare ut, samtidigt som du höjer värdet på lokalen.
  • Salonger ska kännas och se hygieniska ut. Därför är det bra att hålla sig till ljusa färger på väggar och inredning.
  • För att skapa en stämningsfull och hemtrevlig känsla är växter att rekommendera. Satsa gärna på gröna växter som håller länge och som inte kräver för mycket pyssel.
  • Fina inredningsdetaljer får salongen att kännas mycket lyxigare. Investera i stilren inredning och undvik allt för små och många prylar. För mycket inredning gör salongen svårstädad.
  • Tänk kundorienterat när du inreder. En fin karaff med vatten till dina kunder är uppskattat, såväl som en skål med karameller i vackert papper. Även på toaletten kan du erbjuda allt från handtvål till handkräm, mjuka handdukar och varför inte enklare parfymprover?